sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Neiti Kevään Syntymäpäiväkortti

Aurinko paistaa ja lintujen sirkutus kuuluu joka aamu, vaikka pakkanen on vielä pureva. Hyvään suuntaan ollaan menossa siis! Seuraava kortti-väsäys olikin sitten pikkusiskoani varten, joka on maaliskuun lapsi.

Iso sydän on leimasin, johon käytin oliivinvihreää ja limenvihreää leimasinmustetta ja niiden päällä läpinäkyvä kohopulveri antamassa kiiltoa. Taustalla on itseasiassa nyt se kehumani Fiskarsin Texture Plate- kohokuviointialustalla tehty kuvio, mutta kamera ei anna sille yhtään kyllä oikeutta! Näyttää tällähetkellä enemmänkin ryppyiseltä paperilta. Tarkoitus oli saada siihen herkkä pitsikuvio, mutta toisaalta tuon kuviopaperin kanssa olisi mennyt varmaan joku säännöllisempi sydänkuvio tai vastaava, joka ei häviä kaiken muun sekaan. Noh, mutta se oli vain kokeilu. :) Ja jostain kumman syystä, kuvionauha näyttää myös todella siniseltä kaikkiin muihin sävyihin nähden, vaikka oikeasti onkin vihreään taittava! Haluaisin oppia tekemään myös ennemmän kerrostuksia materiaalien kanssa, eli juuri sellaisten upeiden sillisalaattihärpäkekorttien tekemistä, missä on paljon kaikkia ihania yksityiskohtia, mutta on sommiteltu oikein ja korttipohjan tila on käytetty äärimmilleen, mutta juuri oikein. Mun tyyli on enemmänkin todella tarkkarajainen, hieman pelkistetympi. Täytyy saada mielikuvitus ja inspiraatio valloilleen! :D



Aikataulut meillä menee niin ristiin, että en ehdi korttia suoraan käteen antamaan, joten laitoin kortin postiin, että ehtisi perjantaina jo perille. Oikea syntymäpäivä olisi vasta tänä viikonloppuna. Halusin pitää pikkusiskoa jännityksessä, että mikä tämä mysteerinen päivämäärä oikein on. Syntymäpäivän aamuna laitoin siskon Facebook seinälle tämän:


Sisko oli oikein yllättynyt lahjasta! Kehuskeli kortin saatuaan, että ehkä tietää mikä yllätys tämä on, mutta eipä ollut arvannutkaan oikein! Eli meni juuri niinkuin pitikin, sain yllätettyä. ;)

Paljon onnea pikkuinen <3

T

1 kommentti: