sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Hampparibileet!

Koko Pääisäispyhien merkitys meni kokonaan multa ohi, koska oma firma työllisti remontin merkeissä kaikki vapaapäivät. 12 tuntia kaaoksen keskellä ja sen jälkeen vaan unta palloon, että jaksaisi seuraavan mokoman. Eli kaikki Pääsiäis perinteet jäivät kokonaan tekemättä. Myös äidin herkkuja notkuva ruokapöytä ja suklaamunien piilotusleikki. :(

Siksi mamma halusi saada lapsikatraan mahdollisimman nopeasti samanpöydän ääreen, koska kaikkien työkiireet olivat estäneet tulemasta pyhinä paikalle. Päätettiin, että pidetään hyvät syömingit meidän luona, koska aikaisemmin ei koko isolla porukalla olla täällä oltu. Pöydän ääreen tulee helposti 8 henkeä, kun kaikki sisarukset plus siipat kokoontuvat yhteen, vanhempia unohtamatta. Meidän ruokapöytä on 6 hengelle, mutta sopu sijaa antaa. ;)

Mulla ja Suikkasella on molemmilla syntymäpäivät nyt huhtikuussa ja oltaisiin haluttu mennä koko perheen kesken jonnekkin ravintolaan illallistamaan ja istumaan iltaa, mutta äippä miesystävineen päättivät olla New Yorkissa juuri siihen aikaan. Siksi ajateltiin siskojen kanssa, että pidetään Amerikkalainen ilta, jotta voidaan fiilistellä mukana. Hampurilaisbileet siis! Ja mulla oli hyvä sauma laittaa pöytään mun hieman vajaan Villeroy & Bochin-astiaston testikäyttöön. Ihan kuin ne tekisi hampurilaisista gourmet-safkaa. :D



Itsetehdyt sipulirenkaat oli ihan älyttömän hyviä ja rapeita!! Sisko oli saanut inspiraation niihin kuulemman Suomen Master Chefistä, ohjeeseen kuului myös tölkillinen olutta. Ruokajuomana toimi Sol ja piti olla Coca-Colaa, mutta virvoitusjuomavastaavat olivat hankkineet kilpailevan merkin juotavat.

Läjä äidin kuuluisia hampurilaispihvejä.
New Wave
Jälkkärinä oli mun tekemä amerikkalainen juustokakku vadelmamelballa. Kunnollista kuvaa en ehtinyt kakusta saada, koska en vain ehtinyt kun se riistettiin lautasilta ennätysajassa. :D Konjamiini maistui kundeille kahvin kyytipoikana. Kaikilla napa meinas revetä ja uni tulla silmään alkuillasta ja pikku hiljaa porukka hajaatuikin omiin koteihinsa. 


Laiskottelusunnuntaista tuli rääppiäispäivä, koska pihvejä ja sämpylöitä jäi aikamoinen kasa jääkaappiin. Amerikkaileisella teemalla jatkuu myös tän päivän menu, koska jälkkärinä olisi Ben & Jerry´sin Cookie Dough. <3 Maanantaina alkaa taas terveellinen elämä.

T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti